معارفه آقای دکتر علی حمیدی به عنوان مدیر پژوهش و ارزیابی تحقیقات

معارفه آقای دکتر علی حمیدی به عنوان مدیر پژوهش و ارزیابی تحقیقات
دکتر افشین استوار در جلسه معارفه دکتر حمیدی، بر ضرورت ارتقاء پژوهش در دانشگاه تاًکید کردند.
این جلسه كه ساعت 9 صبح روز سه شنبه 26/1/93 با حضور همکاران ستادی معاونت پژوهشی در سالن جلسات این معاونت تشكيل گرديد، آقای دکتر استوار معاون پژوهشی با اشاره به اینکه برنامه های پیشبرد اهداف پژوهش از جمله برنامه تدوین اولویت های پژوهشی، تدوین برنامه عملیاتی و برنامه جامع نظام سلامت (HSR) همچنان در راس برنامه های ایشان می باشد، اظهار اميدواري كردند با حضور آقای دكتر حمیدی كه شخصيتي فرهيخته و دانشگاهي و آشنا با پژوهش هستند و بهره­گيري از نیروهای با تجربه و توانمند در معاونت پژوهش شاهد پیشبرد اهداف پژوهش باشیم.
آقای دکتر حمیدی نیز ضمن تشکر از اعتمادی که به ایشان شده اظهار امیدواری نمودند که بتوانند با همکاری همه ذی نفعان و در محیطی آکنده از همدلی و همکاری در جهت نیل به اهداف پژوهش گام بردارند.
گفتني است در اين جلسه آقای دولت جاوید با حفظ سمت به عنوان مدیر امور عمومی معاونت پژوهشی معرفی شدند. در پايان اين جلسه حكم انتصاب آقایان دكتر حمیدی و دولت جاوید توسط دكتر استوار به ایشان اعطا شد.

تعداد بازدید:   ۶۳۳

چاپ خبر | ارسال به دیگران